Tyck till
Talande webbLyssna

Socialsekreterare

Sara Lind

Vad jobbar du med?

Jag arbetar som socialsekreterare på enheten Arbete och försörjning där jag utreder försörjningsstöd. I arbetet möter jag människor i olika livsskeden och samverkar med andra myndigheter och aktörer där målet är att stödja individen i att uppnå en egen försörjning.

Vad har du för bakgrund?

Jag tog min socionomexamen från Ersta Sköndal Högskola i januari 2014. Och har därefter läst en magister- och masterutbildning i socialt arbete med inriktning mot verksamhetsanalys och -utveckling i civilsamhället.

Varför arbetar du på Värmdö kommun?

Jag började som sommarvikarie på Arbete och försörjning 2013 och sedan dess har jag fortsatt som deltidsanställd vid sidan av mina studier, och nu på heltid. Jag har trivts bra i kommunen från start och är glad att jag har haft möjlighet att jobba vidare här.

Vad är viktigt för att du ska trivas på jobbet?

För mig är det viktigt att det finns ett gott samarbete mellan kollegor, ett bra ledarskap och att känna att jag utvecklas i min yrkesroll.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Att jag får möta många människor i olika situationer och att jag har möjlighet att bidra med stöd och hjälp utifrån den enskildes situation och behov. Det är lärorikt och utvecklande!

Vad skulle du säga till en som funderar på att söka jobb i Värmdö kommun?

Jag skulle absolut rekommendera att söka. Jag har själv tipsat vänner att söka sig till Värmdö Kommun på grund av det positiva arbetsklimatet och det goda chefskapet som jag upplevt här.

 

Senast publicerad: 2015-11-05

Kontakt

Värmdö kommun
Skogsbovägen 9–11, Gustavsberg
Postadress: 134 81 Gustavsberg
Telefon: 08-570 470 00
varmdo.kommun@varmdo.se Mer kontaktinformation